Transporter 6.1 Kombi

Cel care îți oferă totul

Din 1950, Transporter Kombi a convins cu modularitatea spațiului interior prin detașarea scaunelor, transformându-l dintr-un vehicul de persoane într-unul de marfă. Astfel oferă o soluție practică pentru orice situație.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Transporter 6.1 Kombi

Câteva dintre dotările cu care impresionează

Mai versatil

La fel de versatil ca viața de fiecare zi

Mai multe drumuri. Mai mult stres. Mai multe sarcini. Kombi are calitățile potrivite pentru toate acestea. Datorită compartimentării interioare, fiecare scaun este la fel de confortabil. Datorită spătarelor și scaunelor sale ușor de manevrat, poate fi folosit și pentru volume mari de transport.
– transportați până la 9 persoane
– diverse variante de scaune
– Funcția Easy-Entry – cu două uși glisante
– toate spătarele scaunelor complet pliabile
– tapițerie pentru o întrebuințare și protecție cât mai bună a scaunelor

Interior robust

Pregătit pentru cele mai dificile sarcini

Pentru cine are de rezolvat sarcini zilnice dificile, nu trebuie să iți facă griji pentru că interiorul mașinii sale se va murdării de vopsea, praf sau noroi. De aceea interiorul unui Transporter Kombi are multe de oferit: datorită unui material rezistent la murdărie pentru scune. Și panou frontal, uși sau rame pentru scaune de culoare dark anthracite.

Sisteme de asistență moderne

Relaxat în mișcare

Pe șantierele aglomerate, pe străzile rezidențiale înguste sau pe rafale de vânt pe autostradă: în Transporter 6.1 Kombi sunteți sprijiniți de numeroase sisteme inovatoare de asistență și siguranță atunci când lucrurile devin dificile. Ca să ajungi cu bine și, mai ales, relaxat.

Ușa laterală culisantă

Încarci și descarci ușor

Ușa culisantă asigură o deschidere suficient de mare (1.017mm)1 2 pentru a putea încarcă și descarca marfa cât mai ușor.

Scaune modulare

De la 9 locuri la utlitară în câteva minute

De multe ori trebuie să aduci întreaga echipă pe șantier? Sau transportați adesea o încărcătură mare de materiale? Cu un ampatament scurt sau lung, de patru până la nouă locuri, cu sau fără funcție Easy-Entry3, mașina dvs. Transporter 6.1 se potrivește perfect tuturor provocărilor. Puteți vedea mai jos câteva dintre variantele de așezare a scaunelor.

Sistem de ancorare

Se așează, se potrivește și se fixează

Transporter 6.1 Kombi are o mulțime de spațiu pentru echipa dvs., materialele sau instrumentele dvs. Greutatea maximă de prindere este de 250 daN.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.