Noul Arteon Shooting Brake

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

 • Adresa: 307200 Timișoara
  Calea Lugojului nr. 93
  Ghiroda Bifurcatie Aeroport
 • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00
 • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW Arteon Shooting Brake la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Mai mult spațiu pentru stil și confort.

De la grila lată a radiatorului la linia aerodinamică a plafonului și volumul impresionant al portbagajului: designul inovator al noului model Arteon Shooting Brake demonstrează îmbinarea exclusivismului cu caracterul practic la cel mai înalt nivel.

Design

Încrederea în sine la un nou nivel

Designul frapant al părții din spate al noului model Arteon Shooting Brake îl face să iasă în evidență în clasa sa. Cei care doresc să sublinieze în mod special caracterul elegant sau sportiv al modelului Arteon Shooting Brake pot alege dintre variantele de echipare Elegance sau R-Line, adăugând astfel caracteristici specifice.

Bloc optic spate cu leduri

Design inovator al luminilor

Noul bloc optic spate cu design cu leduri subliniază partea din spate frapantă a noului model Arteon Shooting Brake, prin semnătura sa progresivă. Blocul optic spate este disponibil opțional și cu un design dinamic. La această versiune, elementele LED produc un efect 3D și comută între lumina de stopuri și luminile de frână în timpul frânării. Toate acestea sunt completate de funcția suplimentară de semnalizare dinamică. În plus, funcțiile Coming Home și Leaving Home iluminează în mod practic drumul, pentru a vă conduce la mașină până la intrarea în casă.

Interior

Ispititor de confortabil

Interiorul spațios vă întâmpină cu lux și confort. Toate comenzile sunt perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, în timp ce culorile și materialele combinate în mod armonios creează o atmosferă de exclusivism. Indiferent ce variantă alegeți: în funcție de linia de echipare, puteți alege o gamă variată de tapițerii pentru scaune, de la stofă la ArtVelours sau chiar piele Nappa. Inserțiile din aluminiu sau lemn nobil finisează impresia de eleganță a interiorului. Răsfăț pentru privire și senzații tactile: acest interior vă va permite să savurați cu adevărat fiecare clipă a călătoriei.

Iluminare ambientală

Creează accente luminoase

Scufundați interiorul în culoarea dumneavoastră preferată. Iluminarea ambientală albă folosește lumina indirectă pentru a crea o atmosferă plăcută.
– Disponibilă opțional și cu 30 de culori diferite
– Panoul de bord, consola centrală și ușile din față și din spate sunt de asemenea iluminate discret
– În combinație cu Cockpit-ul digital Pro, culoarea aleasă este aplicată și afișajelor digitale

Confort digital

Cockpit digital Pro

Elementele esențiale dintr-o privire

Vitezometru clasic sau hartă de navigație de înaltă rezoluție? De ce să trebuiască să alegeți? Cockpit-ul digital le oferă pe amândouă în același timp:

– Afișaj TFT color de înaltă rezoluție de 26 cm (10,25″)
– Afișaje cu diferite posibilități de configurare
– Acces la date de deplasare detaliate pe volanul multifuncțional sau sistemul infotainment
– Vizualizare hartă 2D și 3D
– Mărire a unor puncte specifice pe harta de navigație
– Afișare completă a informațiilor selectate
– Hărțile de navigație și afișajele media pot fi combinate

Operare tactilă

Un pic mai intuitiv

Butoanele funcționale clasice din cockpit au făcut în mare parte un pas înapoi în favoarea suprafețelor tactile în noul model Arteon Shooting Brake. Aceasta vă permite să controlați de exemplu sistemul opțional Climatronic, în mod simplu și intuitiv, folosind butoane și cursoare.

Chiar și volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, disponibil opțional, poate fi operat printr-o simplă atingere cu degetul. În combinație cu navigarea inteligentă prin meniuri, aveți acces la numeroase funcții. Feedback-ul tactil prin vibrații discrete confirmă fiecare intrare.

Radio și navigație

Sisteme de pionierat și deschizătoare de drumuri

Sistemul de navigație „Discover Media” impresionează prin afișajul său tactil color de 20,3 cm (8″) și navigația intuitivă cu recunoașterea indicatoarelor rutiere. Iar cu serviciile mobile online de la We Connect **, sunteți conectat perfect chiar și atunci când sunteți pe drum. Vă veți putea bucura și de cele opt difuzoare, o conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile și două interfețe USB (Type C) și App-Connect *, care funcționează și wireless pentru Apple CarPlay ™ și Android Auto ™.

Doriți să mai faceți un pas înspre un viitor digital? Nicio problemă. Acesta este motivul pentru care puteți alege sistemul de navigație opțional „Discover Pro”.

*Declinarea răspunderii servicii We Connect
**Declinarea răspunderii cu privire la App-Connect
***Declinarea răspunderii termeni de utilizare Streaming & Internet

Sistem de sunet Harman Kardon

Sistemul de sunet opțional „Harman Kardon” dispune de un sunet extrem de rafinat și de un design sofisticat și elegant. Făcut pentru iubitorii de acustică bună, care doresc să celebreze muzica, nu doar să o asculte. Vă puteți aștepta la emisii echilibrate de frecvențe înalte și joase și reproducerea precisă a bașilor. „Harman Kardon” oferă o acustică fără precedent în călătorii și în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Asigură:

– 10 difuzoare
– subwoofer
– difuzor central
– amplificator cu 16 canale
– sunet surround

Personalizează

Noul Arteon Shooting Brake

Descoperă posibilitățile de configurare ale modelului Arteon Shooting Brake și lansează comanda prin Autoclub.

Sisteme de asistență

Travel Assist

Vă menține pe traiectorie.
Și pe ceilalți participanți la trafic, la distanță.

Funcția opțională Travel Assist este un sistem extrem de util de asistență pentru șofer. Printr-o simplă atingere de buton, poate asigura confortul la conducere*, oferind asistență în situațiile de conducere monotone și obositoare.

 • Mai ales pe autostrăzi și drumuri naționale bune, Travel Assist vă menține pe banda de mers și păstrează viteza, luând în considerare distanța până la traficul din față.
 • Vă ajută să reacționați fără efort la traficul congestionat, cu porniri și opriri frecvente, datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG.

Tempomat predictiv ACC

Păstrați distanța. Și limita de viteză.

Tempomatul predictiv vă poate împiedica să depășiți o viteză maximă prestabilită2 și vă permite să mențineți o distanță minimă față de autovehiculul din față. În combinație cu un sistem de navigație opțional, ACC oferă și controlul predictiv al vitezei și asistență în viraje. Sistemul vă ajută să evitați depășirea vitezei prin integrarea limitărilor oficiale de viteză1. Pe baza datelor despre traseu din sistemul de navigație, acest sistem adaptează de asemenea viteza autovehiculului în curbe, intersecții și sensuri giratorii1

1 În cadrul limitelor sistemului
2 Până la o viteză maximă de 210 km/h

Front Assist

O clipă de șoc? Nu și cu noul model Arteon Shooting Brake.

Sistemul de frânare autonomă de urgență „Front Assist” cu funcție de detectare a pietonilor poate oferi asistență atunci când există riscul producerii unei coliziuni cu impact din spate și poate lua măsuri pentru a reduce gravitatea accidentului sau – în mod ideal – pentru a evita complet accidentul. Sistemul poate detecta pietoni și autovehicule pe șosea și avertiza în timp util șoferul atunci când se detectează pietoni sau autovehicule. Dacă șoferul nu reacționează, sistemul poate inițializa frânarea de urgență.

1 În cadrul limitelor sistemului.

Park Assist

Ușor de condus și se parchează singur

Noul Arteon Shooting Brake cu sistemul opțional Park Assist nu numai că vă spune dacă un loc de parcare este suficient de mare, în timp ce treceți pe lângă el – ci va și parca pentru dumneavoastră*,**.

Dvs. acționați ambreiajul, accelerația și frâna. Mașina face restul.

 • Senzorii scanează după locuri de parcare adecvate (la viteze de până la 40 km/h)
 • Locurile de parcare paralele trebuie să fie cel puțin la fel de lungi cât autovehiculul, plus 80 cm, pentru ca sistemul să poată parca în ele, și trebuie să aibă cel puțin 25 cm în fața și în spatele autovehiculului, pentru ca sistemul să poată efectua manevra de ieșire din parcare
 • Locurile de parcare transversale trebuie să dispună de un spațiu de cel puțin 35 cm pe fiecare parte

* Procesul poate fi dezactivat în orice moment
**În cadrul limitelor sistemului

Area View

Pentru o perspectivă completă de jur împrejur

Ieșirea dintr-un loc de parcare în centrul aglomerat al orașului, manevrarea pe teren impracticabil, atașarea unei remorci: există numeroase situații în care șoferul ar putea avea nevoie de o pereche de ochi în plus. Cu sistemul opțional Area View, exact de asta aveți parte: patru camere monitorizează zona din jurul autovehiculului și furnizează informații utile pe ecranul sistemului infotainment. Aproape ca prin magie: îmbinarea tuturor camerelor ajută sistemul să creeze o perspectivă aeriană – iar dumneavoastră aveți perspectiva completă, de sus, asupra mașinii și zonei înconjurătoare a acesteia1.

1 În cadrul limitelor sistemului

Airbag

Un lucru este foarte sigur: airbag-urile din noul model Arteon Shooting Brake.

În noul model Arteon Shooting Brake sunteți bine protejat. Protecție completă. Autovehiculul include:

 • un airbag frontal pentru șofer și un airbag frontal dezactivat pentru pasagerul față
 • airbag-uri laterale în față, în combinație cu airbag-uri cortină
 • un airbag opțional pentru genunchi pe partea șoferului
 • airbag-urile laterale suplimentare opționale pentru bancheta spate, cu airbag-uri cortină

Vrei sa afli mai mult?

Îndrăznește! 
Specialiștii noștri îți vor prezenta toate avantajele!

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.