Mai mult Golf decât până acum.

Noul Golf Variant, digital.

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW Golf Variant la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Spațiu generos

Portbagaj & funcție Easy Open

Deschide uși. Și noi posibilități.

Viața cotidiană este plină de provocări: de câte ori v-ați aflat în spatele mașinii, cu copilul într-o mână și sacoșele în cealaltă, fără o mână liberă pentru a deschide portbagajul? Cu funcția opțională „Easy Open”, tot ce trebuie să faceți pentru a deschide hayonul este să vă mișcați piciorul pe sub partea din spate a autovehiculului. Înăuntru vă așteaptă un volum de încărcare generos de până la 1.642 litri și cu podeaua portbagajului flexibilă, cu înălțime ajustabilă. Marginea de încărcare joasă vă permite de asemenea să vă depozitați cu ușurință cumpărăturile. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul din interior, iar hayonul se închide automat.

Interior & spațiu

Extrem de progresiv. Și în întregime practic.

Noul Golf Variant apelează la toate argumentele pentru a vă satisface cerințele, atât din punct de vedere al spațiului, cât și al echipării digitale. Panoul de bord Digital Cockpit afișează toate informațiile importante pe un ecran color de 25,4 cm (10,25 inch), oferit ca echipare standard. Alegeți între afișarea vitezei sau a distanței parcurse, a hărții de navigație sau a postului dumneavoastră preferat de radio. Păstrarea perspectivei asupra tuturor informațiilor importante este o joacă de copii. Și aruncați o privire în spate: cea de-a doua banchetă din interior, mobilă, și portbagajul generos reprezintă tot ce ați putea dori.

Confort scaune

Lăsați-vă pe spate și relaxați-vă.

Noul dumneavoastră scaun din modelul Golf Variant poate fi poziționat pentru confortul dumneavoastră individual. Scaunul opțional ErgoActive este deosebit de confortabil, datorită reglajului pe 14 direcții, parțial ajustabil electronic, și suportului lombar cu funcție de masaj. Atât scaunul pasagerului din față, cât și bancheta spate sunt extrem de apreciate datorită punctelor de montare ISOFIX și chingii de fixare top tether, prevăzute ca standard pentru scaunele pentru copii cu montare cu fața la direcția de deplasare. Ceea ce înseamnă că și cei mai mici dintre pasageri beneficiază de confort și siguranță în scaunele lor. Adulții așezați în spate se bucură de un spațiu confortabil la nivelul capului și de și mai mult spațiu pentru picioare. Iar datorită celor trei locuri din spate, puteți chiar să mai luați încă o persoană în călătorii scurte, din când în când.

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Savurați priveliștea

Dimensiuni generoase pentru priveliști minunate: trapa panoramică glisantă și rabatabilă opțională se întinde pe întreaga suprafață a plafonului în partea din față a mașinii. Astfel, nu numai că oferă o imagine superbă, ci face ca interiorul să pară mai spațios. Plafonul din sticlă fumurie reduce de asemenea și strălucirea orbitoare neplăcută. Ați dori să aveți și puțin aer proaspăt? Trapa panoramică glisantă poate fi rabatată tactil înspre față sau deplasată elegant înspre spate.

Personalizează Noul Golf Variant

Descoperă posibilitățile de configurare ale modelului Golf Variant și lansează comanda prin Autoclub.

Confort digital 

Innovision Cockpit

Caracteristici digitale pentru mai multă funcționalitate.

Atunci când este combinat cu sistemul de radio-navigație opțional „Discover Pro”, Digital Cockpit Pro poate fi upgradat la Innovision Cockpit. Aceasta înseamnă că ambele afișaje, cu diagonală de 10 inch (25,4 cm), pot fi fuzionate. Imaginea afișată rezultată nu include numai conținutul clasic precum turometrul, vitezometrul și kilometrajul, ci și alte date utile, afișate într-un mod și mai clar și mai detaliat. Puteți chiar configura funcții favorite pe ecranul principal, exact așa cum ați face-o pe smartphone.

Digital Cockpit

Păstrează lucrurile importante la vedere.

Panoul de instrumente Digital Cockpit vă prezintă conținuturile importante pentru dumneavoastră pe un afișaj color de înaltă rezoluție, de 25,4 cm (10.25 inch), disponibil ca echipare standard: selectați conținutul clasic precum turometru, vitezometru și contorul de kilometraj, în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți vedea pe afișaj sistemele de asistență sau o combinație a hărții de navigație și afișajelor media – toate împreună cu graficele și animațiile aferente.

Comandă vocală

Așteaptă comanda.

Prin intermediul comenzii vocale intuitive, puteți controla radioul, telefonul, sistemul de climatizare și sistemul de navigație din noul dumneavoastră Golf Variant, folosindu-vă vocea. Prin comenzi vocale se poate selecta postul dorit, intrarea corespunzătoare din agendă sau numărul de telefon pe care îl căutați. Iar cu comanda vocală online disponibilă opțional prin We Connect Plus, noul dumneavoastră Golf Variant vă înțelege și mai bine. Alegeți-vă muzica preferată online, de exemplu, sau controlați intuitiv introducerea destinației în sistemul de navigație.

Head-up-Display

Rămâneți cu privirea pe șosea

Puteți verifica informațiile importante dintr-o privire, rămânând în același timp cu ochii pe șosea: acesta este marele avantaj al head-up displayului opțional din modelul dumneavoastră Golf Variant. Parbrizul devine o suprafață de proiecție care vă poate afișa viteza, mesajele de la sistemele de asistență pentru șofer sau instrucțiuni de navigație. Proiecția în sine este lizibilă clar chiar și atunci când lumina cade direct pe parbriz. Și puteți dezactiva afișajul oricând acesta nu mai este necesar.

Utilizare simplă și operare tactilă

Totul sub control. Cu o simplă atingere.

Scriere, glisare, atingere – butoanele funcționale clasice au fost înlocuite în proporție covârșitoare de suprafețele tactile în noul Golf Variant. Volanul multifuncțional opțional cu funcții tactile poate fi operat printr-o simplă atingere cu degetul. În combinație cu navigarea inteligentă prin meniuri, vă oferă acces la numeroase funcții.

Puteți opera de asemenea și sistemul de climatizare opțional Air Care Climatronic cu filtre anti-alergice și reglarea temperaturii pe trei zone, simplu și intuitiv, utilizând butoanele și cursorul. Astfel puteți obține o temperatură confortabilă într-o clipă – și nu numai în partea din față a mașinii. Datorită comenzilor suplimentare din spatele consolei centrale, puteți adapta temperatura și în zona scaunelor din spate.

Vrei sa afli mai mult?

Îndrăznește! 
Specialiștii noștri îți vor prezenta toate avantajele!

Sisteme de asistență

Car2X

Poate vedea ce s-ar putea afla dincolo de orizont.

Această funcție de avertizare în caz de pericol este inclusă în standard și asistă șoferul oferind informații utile, inclusiv avertizări cu privire la lucrări sau echipaje de intervenție aflate pe șosea. Tehnologia Car2X utilizează WiFi (pWLAN) pentru a comunica aceste informații.

Tempomatul adaptiv opțional ACC cu tehnologie Car2X ajută șoferul prin intermediul unei game variate de informații utile și poate interveni activ în cazul unei situații de urgență (în cadrul limitelor sistemului). Ca de exemplu, la capătul unui ambuteiaj. Schimbul de date permanent se realizează prin WiFi (pWLAN).

Travel Assist

Vă menține mașina pe bandă. Și pe ceilalți la distanță.

Funcția opțională Travel Assist vă oferă asistență deosebit de utilă în timp ce vă aflați la volanul autovehiculului dumneavoastră. Aceasta oferă un nivel ridicat de confort la volan* printr-o simplă atingere de buton, asistându-vă în situații de rulare monotone și obositoare:

• În special pe șosele și autostrăzi aglomerate, Travel Assist vă poate menține mașina pe bandă și poate păstra o anumită viteză, monitorizând simultan și distanța față de autovehiculele care rulează în față.
• În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), aceasta vă permite să fiți relaxat în traficul bară la bară.

 

*În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit permanent să anuleze sistemele de asistență și nu este degrevat sub nicio formă de răspunderea de a conduce autovehiculul cu atenție.

Adaptive Cruise Control ACC stop & go, cu limitator de viteză

Mai multă distanță. Siguranță optimizată.

Sistemul opțional Adaptive Cruise Control ACC stop & go cu limitator de viteză vă ajută să mențineți o viteză maximă setată de până la 210 km/h , precum și să păstrați distanța față de autovehiculul din față. În combinație cu un sistem de navigație opțional, ACC poate fi extins pentru a include tempomatul predictiv și funcția de asistență în viraje. Acestea vă ajută să evitați depășirea vitezei legale, sistemul putând să se adapteze la limitele de viteză oficiale. Mai mult, sistemul utilizează datele de călătorie de la sistemul de navigație pentru a adapta viteza autovehiculului în viraje, intersecții (curbe) și sensuri giratorii.

Park Assist cu Park Distance Control

Parcarea simplificată.

Noul Golf Variant este echipat cu funcția opțională de virare Park Assist, inclusiv Park Distance Control, care nu numai că vă poate spune dacă un spațiu de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el, ci poate să și parcheze acolo pentru dumneavoastră!* Tot ce trebuie să faceți este să acționați ambreiajul, pedala de accelerație și frâna. Sistemul face restul.

• Senzorii scanează locurile de parcare adecvate (până la o viteză de max. 40 km/h).
• Locurile de parcare paralele trebuie să aibă cel puțin lungimea autovehiculului plus 80 cm pentru manevrare la intrarea în locul de parcare și trebuie să dispună de cel puțin 25 cm în spatele și în fața autovehiculului, la ieșirea dintr-un loc de parcare.
• Trebuie să existe o distanță minimă de 35 cm pe fiecare parte a autovehiculului la intrarea într-un spațiu de parcare perpendicular.

* Manevrarea poate fi dezactivată în orice moment

Sistemul de schimbare a benzii Side Assist

Un sistem pentru schimbarea benzilor

Sistemul de schimbare a benzii Side Assist utilizează o lampă cu leduri în oglinda exterioară pentru a indica alte autovehicule care se află în unghiul mort sau care se deplasează la până la 50 de metri în spatele dumneavoastră.* Dacă semnalizați pentru a schimba benzile, sistemul calculează dacă poziția sau viteza unui autovehicul aflat în apropiere reprezintă un pericol și vă atrage atenția în acest sens aprinzând intermitent lămpile de avertizare din oglinzile exterioare.

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit permanent să anuleze sistemele de asistență și nu este degrevat sub nicio formă de răspunderea de a conduce autovehiculul cu precauție.

Lane Assist

Vă menține pe traiectorie

Și călătoriile monotone se pot transforma în situații periculoase. Aici intervine Lane Assist: la o viteză de peste 60 km/h, sistemul poate detecta dacă autovehiculul și-a părăsit neintenționat banda de rulare.* O intervenție de corecție în servodirecție atrage atenția șoferului asupra condusului.*

 

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit permanent să anuleze sistemele de asistență și nu este degrevat sub nicio formă de răspunderea de a conduce autovehiculul cu precauție.

Noul Volkswagen Golf Variant

Noul Golf Variant – o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.

Sisteme de asistență