Modelul 100% electric ID.4

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW ID.4 la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Oferă asistență, conectare în rețea și deschide noi posibilități

Energia vă duce mai departe

Porniți confortabil spre birou dimineața, pe drum lăsați copiii la școală și seara parcurgeți drumul în sens invers, cu o încărcare a bateriei. Aveti la dispoziție o capacitate energetică netă de 77 kWh în varianta de echipare Pro, cu putere de până la 150 kW (Pro).

e-Tehnologie

Putere & Autonomie

Energia vă duce mai departe

Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend – toate acestea sunt posibile cu ID.4 ¹⁾. La modelele 1ST și 1ST Max este disponibilă o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie de 360-520 km²⁾ , precum și o putere de 150 kW cu Performance Upgrade.

Incarcare

Mereu alimentat cu curent de încărcare

Avantajul autovehiculelor electrice: încărcarea este posibilă aproape oriunde. Acasă puteți încărca cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger ¹⁾ opțional cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW. Numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi oferă suplimentar varianta de încărcare rapidă cu curent continuu (încărcare DC).

e-Sound

Această mașină are un sunet nou

Cât de silențios este un autovehicul electric, depinde de autovehiculul în sine. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.4 este ceva mai silențios la interior și puțin mai ușor de auzit din exterior, la viteze de până la 30 km/h. Astfel, el poate fi observat cu ușurință de către trecători. Structura de tip futurist evidențiază identitatea cu caracter vizionar și servește simultan ca zgomot de deplasare generat artificial, ceea ce face în așa fel încât propulsia electrică aproape nezgomotoasă să poată fi identificată acustic de către trecători și persoane aflate pe biciclete.

Comandă acum!

Destinat pentru măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Design

Exterior

Funcționalitatea în forma sa cea mai frumoasă

Un SUV urban cu un concept uluitor în materie de design și cercul de bracaj al unei mașini mici: Noul ID.4 demonstrează cât de atrăgătoare poate să fie mobilitatea electrică. Cu jante din aliaj ușor perfecte de 18 inchi*- sau opțional de 19 până la 21 inchi, bare de plafon pentru bagaje suplimentare, mânere încorporate ale ușilor pentru o aerodinamică îmbunătățită, stopuri opționale LED 3D cu semnalizatoare dinamice și un alt element foarte special: o linie luminoasă opțională, care se întinde în față și în spate până la logoul reproiectat Volkswagen.

Interior

Bun venit în Open Space

Interiorul noului ID.4 este proiectat într-un mod atât de inteligent și de generos, încât vă oferă dumneavoastră și familiei dumneavoastră o senzație impresionantă de spațiu. Și puteți observa acest lucru încă de la urcare: mult spațiu pentru picioare, o consolă centrală reglabilă variabil și scaune comode, disponibile, la alegere, cu reglare electrică și funcție de memorie. La acestea se adaugă un afișaj tactil mare, central, de 30,5 cm (12 inch), precum și un volan multifuncțional cu feedback prin vibrații. Iluminarea ambientală în culorile alese de dumneavoastră subliniază caracterul de spațiu al relaxării. Împreună cu plafonul panoramic opțional, veți savura astfel o călătorie relaxată.

Iluminare ambientala

Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Oferiți-i modelului dumneavoastră ID.4 mai multă personalitate. În acest scop, alegeți din zece culori standard (opțional sunt disponibile 30 de culori) și faceți habitaclul să lumineze delicat. Printre altele și planșa de bord, compartimentul pentru telefonul mobil și ușile. Sistem de iluminare mai rece sau mai caldă – alegerea este a dumneavoastră.

Intampinare

Vă întâmpină personal

Noul ID.4 vă poate recunoaște. Imediat ce vă apropiați de el cu cheia dumneavoastră cu telecomandă, în combinație cu sistemul opțional de închidere și de pornire fără cheie „Keyless Access”*, mașina aprinde farurile sale opționale IQ.LIGHT – LED-Matrix în semn de salut. Pentru a vă găsi drumul spre autovehicul și înapoi până la ușa casei, funcția „Leaving home” și „Coming home” vă luminează drumul cu o proiecție luminoasă. Lumina interactivă ID. Light vă urează bun venit, înainte ca un sunet discret la pornire să vă deschidă apetitul pentru a porni imediat la drum. Apoi, când vă părăsiți din nou modelul ID.4, acesta își ia rămas bun de la dumneavoastră, prin semnale luminoase și sunete.

Design Cromatic

Pur și simplu inconfundabil

Prin intermediul pachetului opțional Exterieur Style, noul ID.4 vă oferă multă flexibilitate, pentru a străluci și la exterior, de exemplu, prin culoarea dorită de dumneavoastră. Ce este deosebit: Vopseaua metalizată opțională aleasă de dumneavoastră întâlnește un plafon jos, de culoare neagră, un cadru de plafon și stâlpi C de culoare argintie. O semnătură cromatică, ce se joacă cu contraste. Exact la fel ca modelul ID.4.

Personalizează Noul SUV ID.4

Confort

Plafon Panoramic 

Datorită uriașei suprafețe vitrate, care se întinde aproape pe întreaga lățime a plafonului, plafonul panoramic opțional din sticlă atrage toate privirile. Și mai frumos: perspectiva neobturată asupra cerului. În plus, geamul fumuriu asigură temperaturi plăcute. Ruloul parasolar, pe care îl puteți acționa, de exemplu, foarte comod prin comandă vocală, protejează împotriva razelor puternice ale soarelui. Spuneți „Salut ID., arată-mi stelele” și parasolarul se va deschide.

Augmented-Reality-Head-up-Display

Navigație inovatoare

În noul ID.4, aveți în vedere ceea ce este important. Head-up-Display-ul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul vizual al parbrizului. Datorită tehnologiei realității augmentate, vedeți navigația pe banda de rulare, exact acolo unde trebuie să vă înscrieți sau să virați. Astfel, ajungeți mai relaxat la destinație, fără a vă lua privirea de pe șosea.

Keyless Access

Urcare confortabilă

Datorită sistemului „Keyless Access” disponibil opțional, ID.4 detectează cheia cu telecomandă, chiar și aflată în buzunar, imediat ce mâna dumneavoastră se apropie de mânerul portierei. Iar datorită sistemului opțional „Easy Open & Close”, o mică mișcare cu piciorul sub partea din spate a autovehiculului este suficientă pentru ca hayonul electric să se deschidă sau să se închidă. După cum puteți vedea: Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, multe lucruri devin mai simple.

Dispozitiv de remorcare

Dotat pentru echipamentul dumneavoastră

Hobby-ul dumneavoastră implică un echipament complex? Aveți de transportat cantități mari în scop profesional? Nici o problemă pentru ID.4: Dispozitivul de remorcare disponibil la cerere este proiectat pentru sarcini de până la 750 kg (fără sistem de frânare) resp. 1.000 kg (cu sistem de frânare) ¹⁾ . Dacă nu aveți nevoie momentan de dispozitivul de remorcare, îl puteți rabata din câteva mișcări sub bara de protecție, astfel încât să nu mai fie vizibil.

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.