California 6.1

Libertate fără limite pe patru roți

Adormitul sub cerul înstelat. Trezirea de dimineață de sunetul valurilor mării. Descoperirea de țări noi, cu sentimentul a fi în continuare acasă: Modelul California 6.1 reprezentă libertatea. Prin echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat. Savurați-vă independența și călătoriți oriunde doriți. Cu tot ceea ce aveți nevoie.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

California 6.1

Vrei să afli mai mult?

Deosebit de impresionant

Habitaclu 6.1

Mai multă libertate – și în interior

Descoperiți în fiecare zi țări, culturi și locuri noi. Și simțiți-vă totuși întotdeauna ca acasă. California 6.1 este domiciliul dumneavoastră atunci când sunteți la drum. Habitaclul generos oferă suficient spațiu, pentru a vă desfășura. Și mult spațiu de depozitare pentru animalul de pluș preferat sau pentru lectura de concediu. Gătit, dormire, relaxare – totul ca acasă. Numai că în fața ușii se află lumea întreagă.

Dormitor 6.1

Hotelul dumneavoastră preferat. Întotdeauna disponibil.

În cele mai frumoase locuri de pe pământ nu este întotdeauna disponibil un hotel pentru înnoptări. Asta dacă nu dispuneți de propria dumneavoastră cameră: Modelul California 6.1 vă oferă, datorită patului suspendat spațios, suficient spațiu și confort pentru a visa despre cele mai frumoase momente ale concediului sau pentru a adormi cu zgomotul valurilor în fundal.

Tehnologie 6.1

Exact ceea ce trebuie. Pentru oraș și plajă.

Opțiuni cât văd ochii. Deja în postul de conducere sunt înglobate multe idei noi, care fac ca drumul dumneavoastră spre locația de vis și staționarea în afara drumurilor cunoscute să devină o mare aventură. Bucurați-vă printre altele de un panou de bord digital de înaltă rezoluție, de sisteme Infotainment cu multimedia de ultimă generație și de cele mai moderne opțiuni de conectare la rețea cu Volkswagen We Connect1.

Exact ceea ce trebuie. Pentru oraș și plajă.

Opțiuni cât văd ochii. Deja în postul de conducere sunt înglobate multe idei noi, care fac ca drumul dumneavoastră spre locația de vis și staționarea în afara drumurilor cunoscute să devină o mare aventură. Bucurați-vă printre altele de un panou de bord digital de înaltă rezoluție, de sisteme Infotainment cu multimedia de ultimă generație și de cele mai moderne opțiuni de conectare la rețea cu Volkswagen We Connect1.

Panoul de bord digital

California 6.1 este perfect pentru o drumeție pe coastă. Și pentru ieșirea la cumpărături în jungla urbană. Datorită dimensiunilor sale compacte și a manevrabilității sale de autoturism, este întotdeauna companionul – și animatorul potrivit: Cu Digital Cockpit puteți accesa piesele potrivite prin intermediul ecranului tactil al sistemului Infotainment precum și prin intermediul volanului de piele multifuncțional. Iar sistemul de navigație „Discover Pro” vă ghidează spre următoarea destinație de vis.

Panou de operare Camper

Diverse zone de climatizare. Drumuri denivelate. Locuri străine: În timpul călătoriilor trebuie să vă adaptați continuu la noi situații. Din fericire vă ajută California 6.1. Cu panoul de comandă Camper vă stă acum la dispoziție o unitate de comandă centrală digitală, prin intermediul căreia puteți comanda comod numeroase funcții. Selectarea punctelor de meniu are loc intuitiv, prin intermediul ecranului tactil. În continuare, consumatorii montați pot fi puși în funcțiune prin intermediul butonului rotativ.

Volkswagen We Connect1

Modelul California 6.1 este echipat cu funcțiile inovatoare online de la „We Connect”1 precum și cu ultima generație a „Kitului Infotainment modular”. Dacă doriți, sunteți online în timp ce conduceți. Cu „We Connect”1 vă așteptați la elemente, care fac ca fiecare deplasare să fie și mai confortabilă și mai sigură. Indiferent că este vorba despre informații din trafic în timp real sau notificarea de zonă online – California 6.1 este conectat în rețea în modul cel mai eficient.

Dinamică de rulare 6.1

Plăcere pură de a conduce. Pe orice teren.

Pentru ca drumul în concediu să facă și mai multă plăcere, sunt disponibile pentru California 6.1 diverse combinații de motor și cutie de viteze. Tracțiunea ridicată pe aproape orice fel de sol este asigurată de tracțiunea integrală 4MOTION, în timp ce cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG crește sensibil confortul de rulare datorită schimbării line a treptelor.

Sisteme de asistență șofer 6.1

Confort ridicat. Și în timpul deplasării.

California 6.1 este perfect pentru o drumeție pe coastă. Și pentru ieșirea la cumpărături în jungla urbană. Datorită recunoașterii indicatoarelor rutiere2, protecției flancurilor2, asistentului pentru vânt lateral 2, de menținere a benzii2 3, de virare la parcare2, ieșire din parcare 2 și asistentului de manevrare remorcă2.

Vrei să afli mai mult?

Lăsați-vă inspirat de California 6.1

California 6.1

image

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.