TERMENI ȘI CONDIȚII

Offline

Suntem foarte mulțumiți de interesul față de compania noastră. Protecția vieții private este deosebit de importantă pentru noi. Prin urmare, vă vom informa în continuare despre prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabil pentru următoarea prelucrare a datelor este Autoclub S.R.L. Timișoara. La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, Autoclub S.R.L. Timișoara respectă cu strictețe prevederile legale în vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății Autoclub S.R.L. Timișoara în limitele prevăzute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise în continuare. Prin această declarație de protecție a datelor dorim să vă informăm despre natura, amploarea și scopul datelor personale colectate, utilizate și prelucrate de noi. Mai mult, persoanele vizate sunt informate cu privire la drepturile lor în conformitate cu această declarație de protecție a datelor.

Prezenta declarație privind protecția datelor se aplică exclusiv serviciilor Autoclub S.R.L. Timișoara, însă nu și pentru pagini controlate sau operate de terți. Vă rugăm să verificați declarațiile privind protecția datelor ale paginilor web controlate sau operate de terți, deoarece aceste pagini web nu se află sub controlul nostru și Autoclub S.R.L. Timișoara nu își asumă răspunderea pentru conținutul acestora și măsurile acestora privind protecția datelor.

1.Securitatea datelor

1.1 Pentru protecția datelor dumneavoastră, Autoclub S.R.L. Timișoara a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate în mod regulat și sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. În cazul unei încălcări a protecției datelor dumneavoastră cu caracter personal, care se estimează că vor avea drept consecință un risc major pentru drepturile și libertățile dumneavoastră, vă vom notifica imediat.

1.2.Vă rugăm să rețineți că sunteți personal răspunzător pentru confidențialitatea și păstrarea în condiții de siguranță a datelor dumneavoastră de utilizator sau a parolelor dumneavoastră, care v-au fost predate sau comunicate.

2.Prelucrarea datelor minorilor

2.1.Vă punem în vedere în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se referă în mod exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor și a instrumentelor, precum și a rezultatelor procesării datelor utilizatorilor care nu au această vârstă minimă este interzisă fără acordul părinților/tutorilor. În cazul în care are totuși loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odată cu luarea la cunoștință a acestui fapt.

3.Parteneri

Autoclub S.R.L. Timișoara nu efectuează toate prelucrările datelor cu caracter personal în regim propriu, ci beneficiază de sprijin de la parteneri profesionali, și anume diverse agenții de marketing si societati de sondare a opiniei, in scopurile mentionate in prezenta politica, inclusiv companii care asigura servicii pentru mentinerea site-ului www.autoclub.ro și www.autoclubprofesional.ro, precum Porsche Informatik GmbH cu sediul în 5020 Salzburg, Porsche Austria GmbH & Co OG cu sediul în 5020 Salzburg, Vivid Planet Software GmbH cu sediul în 5302 Henndorf am Wallersee, Euroweb S.R.L. cu sediul în 030039 București, ITPS S.R.L. cu sediul în 307200 Ghiroda, MSNet S.R.L. cu sediul în 300524 Timișoara, Insight Group S.R.L. cu sediul în 300055 Timișoara, care acționează pe baza instucțiunilor primite de la Autoclub S.R.L. Timișoara.

Partenerii Porsche Informatik GmbH, Porsche Austria GmbH & Co OG și Vivid Planet Software GmbH sunt contractați de Porsche România S.R.L. (în calitate de furnizor al Autoclub S.R.L. Timișoara) pentru prestarea serviciilor specifice în folosul Autoclub S.R.L. Timișoara.

Alți furnizori de servicii sau subcontractanți care efectuează o prelucrare specifică pot fi găsiți în lista procesării datelor individuale la punctele 4 și 5.

Partenerii sunt atent selectați și se obligă sa asigure, prin măsuri tehnice și organizatorice adecvate, prelucrarea datelor dumneavoastră conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor și cu respectarea drepturilor dumneavoastră. Partenerilor le este interzis să utilizeze datele cu caracter personal primite pentru scopuri proprii sau comerciale sau să le transmită terților.

În plus, din partea Autoclub S.R.L. Timișoara, nu există divulgări către terți – cum ar fi furnizori de adrese de contact și companii de marketing direct.

4.Prelucrari de date pentru care nu este necesar consimțământul:

Mai multe informații referitoare la prelucrări de date pentru care nu este necesar consimțământul găsiți în enumerarea următoare.

4.1.În contextul achiziției unui autovehicul nou
Vehicul nou/ vehicul rulat – ofertă inclusiv accesorii
 • La intocmirea unei oferte personalizate pentru un vehicul nou, eventual inclusiv accesorii, sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal.
 • Datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Întocmire ofertă pentru clienți
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 2 ani
Vehicul nou – Achiziție inclusiv accesorii
 • Pentru derularea unei comenzi, livrare și plată în cadrul achiziției unui autovehicul nou, inclusiv accesorii sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date privind bonitatea și date bancare
 • Scop: Procesare achiziție vehicul nou pentru clienți
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Datele dvs sunt transferate catre importatorul general Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari pentru procesarea achiziției și datele vehiculului către A24 Road Patrol S.R.L. cu sediul în 44024 Satu-Mare în cazul solicitării garanției privind mobilitatea.
Drive test
 • Pentru efectuarea unui drive test Autoclub S.R.L. Timișoara prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Realizarea unui drive-test
 • Justificare: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 2 ani
Procesarea daunelor de transport
 • Pentru procesarea daunelor de transport în cadrul livrării unui autovehicul nou Autoclub S.R.L. Timișoara prelucrează cu prestatorul de servicii de logistică datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele autovehiculului
 • Scop: Procesarea daunelor de transport
 • Justificare: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Intermedierea datelor autovehiculului către Lagermax Internationale Speditionen GmbH cu sediul în 5020 Salzburg
4.2.În contextul achiziției sau vânzării unui vehicul rulat
Vehicul rulat – Achiziție inclusiv accesorii
 • Pentru achiziția unui vehicul rulat de la client, comerciant, inclusiv accesorii sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din următoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date privind bonitatea și date bancare
 • Scop: Procesare achiziție vehicul rulat pentru clienți
 • Durata de stocare: 7 ani
Achiziție vehicul rulat de către dealer de la client
 • Pentru achizitia unui vehicul rulat de către dealer de la client, sunt prelucrate de catre Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date privind bonitatea și date bancare
 • Scop: Derularea achiziției de vehicule rulate
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
Realizarea unui test de achiziție
 • Pentru realizarea unui test de evaluare pentru un vehicul rulat sunt prelucrate de catre Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului,
 • Scop: Realizarea unui test de achiziție
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 3 ani
 • Pentru efectuarea acestei prelucrari, datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate către Porsche Finance Group Romania în cazul restanțelor la plata leasingului. Eventual datele se vor transmite și către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari pentru vânzarea internațională a vehiculelor.
4.3.În ceea ce privește service-ul, piesele de schimb și accesoriile
Procesarea comenzilor în service și a lucrărilor de reparație
 • Pentru procesarea comenzilor în service și a lucrărilor de reparație inclusiv trimiterea unui mesaj la finalizarea serviciilor, sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din următoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Procesarea comenzilor în service și a lucrărilor de reparație
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului; interes legitim în caz de extindere a comenzii și a documentării reparațiilor
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru efectuarea acestei prelucrari, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transferate către operatorul de telefonie pentru trimiterea mesajului SMS la finalizarea lucrărilor de reparație. Pentru anumite posibile pretenții de garanție, datele pot fi transmise și către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari
Vânzare piese de schimb, accesorii și unelte
 • Pentru achiziția de piese de schimb, accesorii și unelte sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date privind bonitatea și date bancare
 • Scop: Vânzare piese de schimb, accesorii și unelte
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
Documentarea daunelor (fotografii)
 • Pentru pregatirea documentației referitoare la daune pentru garanție și asigurare prin intermediul fotografiilor sunt prelucrate de catre Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele autovehiculului precum seria de șasiu, număr înmatriculare, numărul și seria talonului, a cărții de identitate și a asigurării RCA și/sau CASCO
 • Scop: Documentație daune vehicul pentru cereri în garanție și asigurare
 • Temei: interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
Împrumutarea/ închirierea de automobile, inclusiv a automobilelor de schimb pentru service
 • Pentru a oferi servicii de împrumut respectiv închiriere de automobile, inclusiv a automobilelor de schimb către clienți în service, sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date bancare și date privind bonitatea
 • Scop: împrumutul respectiv închirierea de automobile, inclusiv a automobilelor de schimb pe durata reparațiilor asupra vehiculului
 • Temei: Contract
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru îndeplinirea scopului susmenționat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către Netopia S.R.L. cu sediul în 021901 București, deținătorul aplicației de plată mobilă MobilPay
Documentație piese de schimb relevante pentru siguranță
 • Pentru documentația cu privire la comanda de piese de schimb relevante pentru siguranță (de ex. Chei de schimb) sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Documentație piese de schimb relevante pentru siguranță
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari
SMS Quick Check marca Porsche
 • Pentru obținerea feedback-ului de la clienți, după comenzi de service, prin SMS sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare
 • Scop: Obținerea feedback-ului de la clienți
 • Justificare: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 2 ani
 • Pentru îndeplinirea scopului sus-menționat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către operatorul de telefonie
4.4.În legătură cu serviciile de garanție și programele de fidelizare pentru clienți
Garanție privind mobilitatea
 • Pentru oferirea serviciului de mobilitate si pentru prestarea serviciilor de asistență în caz de pană a automobilului sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastra cu caracter personal din urmatoarele categorii:datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Procesare garanție privind mobilitatea / asistență pană
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru îndeplinirea scopului sus-menționat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către importatorul general Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari și în caz de reparații în service cu garanția mobilității, către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari pentru procesare și ulterior redirecționare către cel mai apropiat partener de service.
Informații cu privire la măsuri de îmbunătățire a calității
 • Pentru informarea clienților cu privire la măsurile recomandate de producător pentru automobile sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Măsuri de îmbunătățire a calității
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari
Sesizarea daunelor
 • Transmiterea în cadrul procesării daunelor către portalul de procesare asigurări de date personale cu caracter personal din următoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Notificare asigurare pentru procesarea daunelor
 • Justificare: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise către societatea de asigurare.
Calcul daune / Expertiză
 • Pentru obținerea unei expertize de la un expert si pentru întocmirea unui calcului pentru daune (estimării de costuri) sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Notificare asigurare pentru procesarea daunelor
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către Audatex Services S.R.L. cu sediul în 011884 București și Audatex (Schweiz) GmbH cu sediul în 8050 Zurich.
Garanție: Procesare și dovedirea valabilității
 • Pentru dovedirea valabilității garanției către importator și/sau producător sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Procesarea cazurilor de garanție
 • Temei: Contract sau relație precontractuală la cererea clientului
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către producătorul Volkswagen AG cu sediul în Wolfsburg, Audi AG cu sediul în Ingolstadt, Seat S.A. cu sediul în Martorell și Skoda Auto a.s. cu sediul în Mladá Boleslav. În cazul unei garanții extinse are loc de asemenea un transfer automat către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari
4.5.În legătură cu procese interne
Procesarea solicitărilor clienților și gesturi de bunăvoință
 • Pentru procesarea solicitarilor clientilor (Înregistrarea, transmiterea la nivel intern/extern (procesarea) și documentarea solicitărilor clienților de pe toate canalele de comunicare) sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Procesarea solicitărilor clienților
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise către importatorul general Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari
Raportare internă
 • Pentru efectuarea de evaluări interne, statistici și pregătirea referințelor de afaceri pentru controlul tranzacțiilor sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categori: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Raportare internă
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari.
Somații
 • Pentru procesarea somațiilor operaționale sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, date bancare și date privind bonitatea
 • Scop: Somații
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise către consultantul nostru contabil și fiscal Valpi Consulting S.R.L. cu sediul în 3000425 Timișoara, respectiv către avocatul nostru SCA Speriusi-Vlad, Sasu & Asociații cu sediul în 30092 Timișoara
Derularea internă a tranzacțiilor de finanțare și de asigurare
 • Pentru furnizarea datelor către societăți de leasing și de asigurare pe parcursul procesării tranzacțiilor de finanțare și asigurare, sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din următoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului
 • Scop: Derularea internă a tranzacțiilor de finanțare și de asigurare
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise către Porsche Finance Group România cu sediul în 077190 Voluntari.
Audit intern & audit extern
 • Pentru auditul intern respectiv auditul regulat al importatorului, pot fi prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastră cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului, datele contractului, date privind bonitatea și date bancare
 • Scop: Audit intern & audit extern
 • Temei: Interes legitim
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru îndeplinierea scopului sus menționat, datele dvs cu caracter personal pot fi transmise către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari și Volkswagen AG cu sediul în Wolfsburg.
Punerea la dispoziție duplicatelor certificatului auto
 • Pentru emiterea unui duplicat al certificatului auto pentru client în caz de pierdere sunt prelucrate de către Autoclub S.R.L. Timișoara datele dumneavoastra cu caracter personal din urmatoarele categorii: datele de contact și de identificare, datele autovehiculului
 • Scop: Întocmirea unui duplicat după certificatul auto
 • Temei: Obligație legală
 • Durata de stocare: 7 ani
 • Pentru indeplinirea scopului sus-mentionat, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise către Porsche România S.R.L. cu sediul în 077190 Voluntari

5.Prelucrări ale datelor pentru care este necesar consimțământul

Societatea Autoclub S.R.L. Timișoara va prelucra datele personale menționate în următoarele scopuri pentru care este necesar consimțământul:

Informații despre produse, servicii și evenimente
 • Presupunând că vom primi consimțământul dumneavoastră, vă vom informa pe căile alese despre noutăți cu privire la serviciile și produsele noastre și vă vom invita la evenimentele organizate de salonul nostru auto. Atât consimtământul, cât si revocarea acestuia se aplică pentru Autoclub S.R.L. Timișoara nu pentru toti dealerii din Romania.
 • Scop: Trimiterea informațiilor despre produse, servicii și evenimente
 • Temei: Consimțământul
 • Durata de stocare: Până la revocarea consimțământului
Memento pentru programări de service importante
 • Presupunând că avem consimțământul dumneavoastră, vă vom informa individual despre serviciile recomandate pentru dumneavoastră.
 • Scop: Trimiterea informațiilor despre produse, servicii și evenimente
 • Justificare: Consimțământul
 • Durata de stocare: Până la revocarea consimțământului

6.Drepturile persoanelor vizate

Puteți face uz de următoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

6.1.Dreptul la informații

Puteți solicita o confirmare a procesării datelor dumneavoastră personale și a modului în care acestea sunt utilizate.

6.2 Dreptul la corectare

În cazul în care procesăm date cu caracter personal incomplete sau incorecte, puteți solicita oricând corectarea sau completarea acestora.

În cazul în care ați creat un cont de utilizator, puteți avea acces oricând la datele dumneavoastră cu caracter personal și le puteți completa sau corecta. În plus, puteți închide în orice moment contul de utilizator.

6.3 Dreptul la ștergere

Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai există, dacă procesarea acestora contravine prevederilor legale, dacă procesarea acestora afectează în exces interesele dumneavoastră sau dacă procesarea se bazează pe acordul dumneavoastră, acord pe care l-ați revocat. Trebuie să rețineți că pot exista și alte motive care să împiedice ștergerea imediată a datelor dumneavoastră, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, acțiuni pendinte, pretenții, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale etc.

6.4 Dreptul la limitarea procesării

Aveți dreptul să solicitați o limitare a procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:
– contestați corectitudinea datelor dumneavoastră, acest lucru survenind pentru un termen, care ne permite să verificăm corectitudinea datelor dumneavoastră,
– procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastră vă opuneți însă ștergerii acestora și solicitați o limitare a utilizării acestor date,
– nouă nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul prevăzut, dumneavoastră însă mai aveți nevoie de aceste date în scopul executării, exercitării sau apărării unor pretenții legale sau
– ați contestat procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

6.5 Dreptul la transmiterea datelor

Ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dumneavoastră sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate.

6.6 Dreptul la contestare

În cazul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru îndeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autorități publice sau în cazul în care facem referire la necesitatea de apărare a unui interes legitim, puteți contesta procesarea acestor date, în măsura în care există un interes legitim prevalent în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal. Puteți oricând să revocați acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fără indicarea unui motiv.

6.7 Dreptul la reclamație

Dacă sunteți de părere că am încălcat prevederi ale dreptului român sau european în procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, lezând astfel drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru a putea clarifica întrebările dumneavoastră. Bineînțeles că aveți dreptul să vă adresați Autorității Romane pentru Protecția Datelor, respectiv unei autorități europene de supraveghere.

Aceste drepturi pot fi exercitate direct față de Autoclub S.R.L. Timișoara printr-o notificare la adresa de e-mail protectiadatelor@autoclub.

7.Date de contact

Responsabil:

Autoclub S.R.L.

Bd. 3 august 1919, nr. 3, 307200 Timișoara, jud. Timiș

Email: protectiadatelor@autoclub.

Tel: 0256/287.316, 0256/289.829

Data Protection Officer: Alin SPERIUSI-VLAD